Richard Mille RM 25-01 Tourbillon kaland Sylvester Stallone az év egyik legvadabb órája rolex replika

Replicas Relojes – Rolex Air-King 114210

Most 2018 végéig újra megfontolom a sok új órát, amiket játszottam az év folyamán, és próbáltam eldönteni, hogy mi tartós benyomást keltett. A szinte millió dolláros Richard Mille RM 25-01 Tourbillon Kaland, melyet a színész,rolex replika a rendező és a cselekvési filmsztár, Sylvester Stallone készítenek, egyike azoknak. Az aBlogtoWatch eredetileg debütált a Richard Mille RM 25-01 Tourbillon kalandjátékkal, és javaslom, hogy nézze meg ezt a cikket egy technikai és háttérdifferenciára az órára, és miért hozta létre Richard Mille. Ha Richard Mille-ről vagy Sylvester Stallone-ról nem tudsz semmit óragyűjtőként és iparági személyiségként, akkor érdemes lenne ellenőrizni, hogy a korábbi cikkek közül melyik van.

Néhány hónappal a Tourbillon Adventure megjelenése után (az ütemterv szerint és majdnem véletlenül, mert valaki úgy érezte, hogy meg kell osztani azt a közösségi médiában) kaptam egy esélyt, hogy nézze meg az utolsó darab gyakorlati. Tényleg nagyon jó, és minden bizonnyal az a fajta óraszerkezetgyűjtők,replika óra mint amilyenek magam szeretem a süvítést. Sajnos nem vagyok olyan gyűjtők, akik megengedhetik maguknak. Ez rendben van, elfogadom azt a tényt, hogy Stallone-szerű karrierre van szükséged ahhoz, hogy megvásároljam és lehúzzam az egyiket. Az óra két eleme nem láttam. Ezek voltak a speciális rögzítőelemek, amelyeket a kivehető előlapi iránytű és a víztisztító tabletták kapnak. Igen, víztisztító tabletták.

A Richard Mille RM 25-01 Tourbillon kaland egy furcsa, korlátozott kiadású termék, amit a történet és az ár hasonló. Része a fantázia túlélési eszköznek és részben a Stallone John Rambo karakterének, az óra egy elképesztő mechanikus tech játék a felnőtt férfiak számára,replika órák akik inkább kívülállnak (életükért küzdenek, feltehetően). Amellett, hogy elmondja az időt, az óra saját készítésű RM25-01 kézzel sebesített mozgása 30 perces kronográfot, tápfeszültség-jelzőt, hálózati nyomatékkijelzőt, funkcióválasztó kezét és természetesen egy tourbillent tartalmaz. Az óra egyéb olyan elemei, amelyek nem része a mozgalomnak, egy iránytű, navigációs keret, buborékszint és kis tartály, "víz fertőtlenítés" címkével.

replicas relojes

Hagyja a választ

A Gravatars használata a megjegyzésekben: kapd meg a tiédet és ismerkedj meg!