MKII Paradive Gen 3 Watch Review. replika óra

Replicas Relojes – Patek Philippe Calatrava 5119R

A kiadott katonai órák, bár rendkívül hűvösek, hajlamosak voltak a közmondásos szarból kivonni őket aktív szolgálatban, és ezáltal nehezebbé váltak a mindennapos viselkedéshez.rolex replika Adja meg az Mk II-t, a márkát, amely Bill Yao tulajdonosának a szerelmét képviseli a történelem legszimptikusabb szerszámgyártási tervével. Mk II nemrégiben kiadott Paradive Gen 3 egy közel vizuális példánya a tiszteletre méltó I. típusú I. típusú búvár órának, amelyet a vietnami háború alatt működő elit amerikai katonai egységekre terveztek. Ebben a csuklópánti felülvizsgálatban mély merülést fogunk végezni az új Mk II Paradive Gen 3-ben, hogy lássuk,replika óra webáruház hogyan viselkedik egy több,mint valaha zsúfolt mikro-márkájú táj.

Semmi sem ötvözi a használhatóságot, a tartósságot, a olvashatóságot és a hűvös tényezőt, mint egy jól végrehajtott szerszámóra. Azok, akik nem búvárkodnak, pilóták, versenyautó-vezetők vagy űrhajósok úgy érzik, hogy bejutnak a nagy sebességű,replika órák alacsony húzású tevékenységekre, még akkor is, ha csak őrszem. A különféle katonai egységek által tervezett, elfogadott és kiadott órák további túladagolással járnak, és egy aktív rést vezetnek az óragyűjtés során. Sajnálatos módon az érdeklődés gyakran helyet ad az eredeti példák példányaira, mint ezek a legtöbb napi gyűjtő számára. Tekintsük a csillagászati összegeket a Rolex Mil-Subsért az elmúlt években. Az Mk II egy olyan márka, amely ezen minták modern változatait a mindennapok gyűjtőinek nyers kesztyűjébe helyezi.

Mielőtt bejutnánk a Paradiveba, beszélnünk kell a Mk II-ről. A mikro márkák előtt mikro márka jó volt, az Mk II-t 2002-ben hozták létre vissza. Egy mikro márka számára ez õsi. Több, mint egyszerűen "homage" órák, a II. Mk helyett inkább újraterjesztett, technológiai szempontból korszerűsített erőfeszítéseiket veszi át a klasszikus minták, amelyek annyira büszkélkednek a múltra, mint előre gondolkodó, képes szerszámok. Valójában a II. Mk.replika óra A "két jel" kifejezést szó szerint a katonai köznyelvben "második változatának" nevezte. Míg mi az ABTW-nál szerettünk más órákat az Mk II-től, az eredeti svájci Paradiso-tól az erősen Submariner-befolyásolt Fulcrumig, hosszas (feltételezhetően olykor évekig) várakozási idő bonyolította a márka múltját és online hírnevét.

replicas relojes

Hagyja a választ

A Gravatars használata a megjegyzésekben: kapd meg a tiédet és ismerkedj meg!